Владата ќе ја одржи 86-та седница

Сподели со своите пријатели

Владата на Република Северна Македонија денеска, 04.10.2022 година (вторник), ќе одржи редовна, 86-та седница.

Loading...

На дневен ред на седницата се точки од програмата за работа на Владата и владините институции и органи, коишто, согласно надлежностите на Владата, ќе бидат разгледани и за заклучоците и одлуките, јавноста ќе биде информирана.


ПРОЧИТАЈТЕ И:  10 дами успешно прават добивки – ланскиот заеднички профит им бил 24 милиони евра