Владата ќе ја одржи 133-та седница

Сподели со своите пријатели

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 13.01.2022 година (четврток) ќе ја одржи 133-та редовна седница.

Loading...

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 13:30 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.