Височина од 3.600 метри, патот потесен од возилото: Дали би се возеле во камионот за туристи? (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Туристите кои го посетуваат овој дел од Индија треба да бидат подготвени за лудо возење.

На видеото се гледа камион полн со туристи како се возат низ долината Јохар, каде се наоѓа градот Утараханд. За време на снимањето, камионот се наоѓал на 3.400 метри надморска височина.

Loading...

Авторот на видеото забележал дека бил пресечен од страв, природно, но дека се обидел да не се грижи премногу, затоа што е во прашање искусен возач кој поминува таму секој ден.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *