Видео кое го раздрма светот: Колку живот ни краде телефонот?

Сподели со своите пријатели

Погледнете ја снимката која можеби ќе ве натера да се замислите и преиспитате до која мера сте дозволиле важните работи во животот да ви поминуваат пред очи додека вашиот поглед како магепсан е насочен во екранот на вашиот мобилен телефон…

Ова видео го прегледаа над 14 милиони луѓе и повеќето од нив ги натера да стават прст на чело и да размислат дали се препознаваат во него.

Исто така запрашајте се колку се чувствувате непријатно кога ќе ви се случи телефонот да го заборавите дома и дали тоа не е знак за тешка зависност?

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.