Велосипедски акробации од кои ќе ви застане здивот (видео)

Сподели со своите пријатели

Нивните скокови и летови се импресивни и магични, а сето тоа со велосипед не може да го изведе секој, ниту ви е препопрачливо да го правите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.