Велигденска честитка од ОО на СДСМ Куманово

Сподели со своите пријатели

Општинската организација на Социјалдемократскиот сојуз на Куманово на сите граѓани кои го празнуваат им го честита претстојниот голем христијански празник христовото воскресение Велигден.

Им посакуваме на сите граѓани да ја пронајдат својата среќа и благосостојба во домот и семјеството . Со желби за успех, здравје и лична среќа. Денешново време е време на големи животни предизвици на секое поле, но сигурни сме дека граѓаните и народот во Македонија ќе го пронајдат вистинскиот пат по кој ќе почне да се движи Македонија.Секој предизвик е можност за нов почеток од кој ќе извлечеме поука и ќе подолжиме понатаму.Понатаму, каде ќе градиме општество втемелено на почит, разбирање и заедништво – стои во празничната честитка од партијата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.