Вечерва се отвора изложба на фотографии “Фото-арт група Ф-7 и пријатели 2010-2015“

Сподели со своите пријатели

Во Изложбениот салон на НУ Центар за култура “Трајко Прокопиев“ – Куманово вечерва во 19:30 часот ќе биде отворена Меѓународна изложба на фотографии “Фото-арт група Ф-7 и пријатели 2010-2015“.

Изложбата содржи 48 фотографии работени во црно бела и колор техника, и ќе биде поставена до 2о јануари 2016 година.

Изложбената поставка го носи епитетот на сериозни авторски остварувања преку авторските објективи. Претставува состав од млади автори и доајени од фотографската фела, што зборува за еден зрел проект, замислен целосно да го оправда своето претставување во Куманово, пред почитувачите кои ја сакаат фотографијата.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.