Вечерва промоција на книгата „Година без лето“

Сподели со своите пријатели

Во ЈОУ Библиотека „Тане Георгиевски“ вечерва ќе се одржи промоција на книга на авторката Виолета Танчева – Златева насловена како „Година без лето“.

Loading...

Инаку авторката е наградена на Струшките вечери на поезијата со наградата „Браќа Миладиновци“, а за сите заинтересирани вечерва со почеток од 19 часот во просториите на библиотеката Танчева-Златева ќе ја промовира својата нова книга.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.