Ваков генијалец се раѓа еднаш: Погледнете како го паркирал автомобилот, ова не се гледа секој ден (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Видео снимките од надзорните камери ширум светот сведочат за потешкотии во возењето при паркирање, но ова видео ни покажува нешто сосема друго – затоа што возачот немал ни намера да паркира.

Loading...

Според достапните информации, инцидентот се случил во Кина, а на снимката се гледа како црно Пежо се приближува до работ на тротоарот и областа каде се паркираат автомобили со голема брзина на влажен коловоз.

Откако возачот изгубил контрола над возилото, автомобилот силно удрил во тротоарот, летнал во воздух, прелетал четири паркирани возила и слетал на празен паркинг простор:

По ова „паркирање“ возачот излегува од автомобилот и со неверување гледа што се случило.

Да не беше надзорната камера, тешко некој да поверува во оваа приказна.