Вака изгледа Рака, престолнината на ИСИС (видео)

Сподели со своите пријатели

Додека целиот свет е во паника и страв од можни нови напади, една девојка влегла во сирискиот град Рака, која се смета за престолнина и главно упориште на џихадистите на ИСИС и тајно снимала.

Сакала да ја запознае јавноста како изгледа секојдневицата по улиците на оваа терористичка организација која секојдневно убива енормен број цивили, како од хирстијанско, така и од муслиманско население.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.