Вака изгледа напорниот тренинг на Bar Gladiators (видео)

Сподели со своите пријатели

Момците од екипата на Bar Gladiators несомнено зад себе ќе остават повеќе од успешна година, победувајќи сериозни противници во неколку меѓународни натпревари.

Loading...

За една година се закитија со 30 медали неколку пехари, а сето тоа благодарение на нивната сериозна и напорна работа и тренинг.

Во видеото погледнете како изгледа да се биде дел од оваа група и каков напорен тренинг практикуваат овие млади луѓе за да постигнат толкави успеси.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.