Вака изгледа кога кобра ќе касне човек (вознемирувачко видео)

Сподели со своите пријатели

Кога змија отровница ќе го касне човекот, без противотров смртта настапува за многу кратко време, но оние кои вакви каснувања ги преживеале имаат трајни последици.

Loading...

Снимките кои можете да ги погледнете (само доколку не се згрозите), прикажуваат како човековиот организам реагира на каснување од најотровните змии во светот како што се кобра и мамба.

Ако не сте подговтвени за призори на гангрена и некроза, можеби е најдобро да не го гледате видеото. Но, доколку сте доволно заинтересирани да видите какви последици оставаат каснувањата на мамба, шумска кобра и копнен тајпан, погледнете го видеото.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.