Вака „Google“ се развиваше во изминатите 17 години (видео)

Сподели со своите пријатели

Мора да признаеме дека Google е еден од гигантите кога станува збор за интернет во секој смисол. Тие имаат се што на еден човек му е потребно, а на нивната мрежа можете да дознаете каде се наоѓа местото што ве интересира, можете да шетате по улиците низ светот, можете да пребарувате за се што посакате и уште многу други работи.

Loading...

Оваа мултимилијартерска компанија сега има ново лого, но во видеото кое ни го претставуваат е објаснето како Google еволуирал во изминатите 17 години од нивното постоење, но и што се можете да најдете на нивната платформа.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.