Вака гејмерите имаат секс (видео)

Сподели со своите пријатели

Напредокот на технологијата придонесе кон многу промени во општеството и во однесувањето на луѓето. Со појавата на компјутерските игри се појавија и голем број на гејмерски фанатици за кои ништо не е поважно од самата игра.

Ова видео го покажува истото, како еден гејмер вклопил две во едно, има секс и игра кантер страјк.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.