Утре продолжуваат средбите на градоначалникот Димитриевски со граѓаните

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на Општина Куманово, Максим Димитриевски од утре продолжува да остварува средби со граѓаните во рамките на отвореноста на локалната самоуправа за проблемите и сугестиите од страна на кумановци.

Во периодот од 10 до 14 часот граѓаните кои сакаат да се сретнат со Димитриевски тоа може да го сторат во главната зграда на Општина Куманово.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.