Успеала да ослабне 240 килограми (видео)

Сподели со своите пријатели

Од една во друга екстремност – така може да се опише животот на 25-годишната девојка од САД. Денес има 75 килограми, но опседната е со мислите дека е дебела, па затоа одбива храна.

Таа суепала да изгуби 243 килограми благодарение на операција при која и уградиле премосница на желудникот, односно и го намлиле обемот така да не може да се прејадува. Килажата ја намалила на 75 килограми. Но, станала опседната со неа, односно панично се плаши дека може повторно да биде дебела.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.