„Усни како жар“ новата песна и видео запис на Мартинијан Кириловски (видео)

Сподели со своите пријатели

Мартинијан Кириловски во етер пушти уште една песна и видео спот кој многу ветува, без разлика што годината само што започна.

Песната „Усни како жар“ има спот во црно-бела техника, а текстот е дело на Мартинијан Кириловски, додека музиката е дело на соработницит еод неговиот бенд.

Минатата година беше навистина успешна за овој млад кумановец, а со оглед дека на самиот почеток од годината има нова весела песна, не се сомневаме дека и оваа година ќе биде исполнета со нови успеси и достигнувања.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.