УРБАН СТИЛ – Нов инстант лоз на барање на урбаниот начин на живеење

Сподели со своите пријатели

Еко, модерно, забавно, бесшумно и со стил, тоа е новото решение за поддршка на  урбаното живеење

Loading...

Проценивме дека на младите и на животната средина им треба поддршка во урбаниот начин на живеење. Затоа во семејството на нашата инстант лотарија вклучивме можност за освојување електричен мотор, со учество во игра на среќа.

Инстант лозот УРБАН стил има одговор за подобрување на стилот на живеење, но има и решенија за загадувањето, за градската бучава и градскиот метеж, како и за намалување на буџетот за превоз. Учеството во играта е едноставно, а дознавањето на добивката е брзо и забавно. Со гребење на 9-те полиња за игра на инстант лозот УРБАН стил, доколку се добијат три исти симболи ќе се освои еден од 100-те електрични мотори, доколку на три места се открие ист износ, следува парична добивка до 10 000 денари. На инстант лозот има два модела електрични мотори со слични перформанси.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Верниците го празнуваат Раѓањето на Пресвета Богородица

 

 

Добитниците на премија електричен мотор ќе имаат безбеден и бесшумен превоз, нема да ја загадуваат околината, а своето превозно средство ќе го полнат со електрична енергија и тоа дома или каде било каде што го полнат и својот мобилен телефон.

Лозот чини 50 денари и наменет е за сите што го следат трендот и сакаат да го зачуваат своето здравје и здравјето на животната околина. Со оглед на популарната цена на лозот и големиот број премии, веруваме дека многу скоро ќе ги добиеме и првите среќни фотографии на сопственици на електрични мотори од инстант лозот УРБАН стил.

Loading...

Комерцијална објава