УМС на ВМРО-ДПМНЕ Куманово засади 100 садници на Даштев рид

Сподели со своите пријатели

Во време кога непознатиот вирус немилосрдно одзема животи, а истовремено имаме голема загаденост, Унијата на млади сили на ВМРО ДПМНЕ при ОК Куманово, самоиницијативно се организираше и засади 100 садници, на локација позната како Даштев Рид.

Претседателот на Унијата на млади сили при ОК Куманово, Филип Стефановски, од своите сограѓани побара и тие да се вклучат во ваквите и слични иницијативи и да помогнат на својот град во борбата против енормната загаденост, која е штетна по здравјето на сите кумановчани.

Loading...

Интегрално соопштение: УМС на ОК ВМРО-ДПМНЕ Куманово


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *