УМС на ВМРО ДПМНЕ Куманово организира крводарителска акција

Сподели со своите пријатели

Во соработка со Општинската Организација на Црвен Крст, членовите на Унијата на млади сили на ОК на ВМРО ДПМНЕ Куманово, во четврток во просториите на НУ Центар за култура “Трајко Прокопиев” , организра крводарителска акција.

Loading...

Крводарителската акција ќе започне во 10 и ќе трае до 14 часот.

УМС на ВМРО ДПМНЕ Куманово упатува апел за одзив на граѓаните за дарување крв и спасување човечки животи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.