Уметник потрошил 2,5 години за да го направи ова неверојатно дело (видео)

Сподели со своите пријатели

Германскиот уметник, Тхијме Термаат разбира дека денеска постои голема конруренција во сферата на уметноста, но и дека ретко се ценат оние кои се млади таленти, па така одлучил да се издвои од класичната голема маса на уметници и да направи нешто што ќе го разликува од сите останати.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.