Уметничка галерија ја најави изложбата ”Развојот на царските двери во кумановско”

Сподели со своите пријатели

Во организација на Народната Установа МУЗЕЈ – Куманово, во петок /9 октомври/, во Уметничката галерија ќе биде отворена изложбата под наслов ”Развојот на царските двери во кумановско”, од авторот Валентина Андреиќ, кустои и историчар на уметност.

Loading...

Изложбата ќе биде отворена во 19:30 часот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.