Улицата „120“ во населба Карпош светна во ново руво (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Улицата „120“ во населбата Карпош денеска доби нова асвфалтна површина.

Loading...

 

 

Во должина од 1.060 метри овој патен правец кој освен што ги поврзува населбите Карпош и Ајдучка Чешма, е од витално значење бидејќи самата улица има низа краци на кои живеат голем број жители.

 

 

Loading...

Улицата се наоѓаше во многу лоша состојба и ова е прва реконструкција по десетина години.

 

 

 

 

Во текот на изминатата недела беа реконструирани и повеќе улици во селата Умин Дол и Љубодраг.

Loading...

 

Никола Ивановски


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *