Укината забраната за тешки товарни возила на кракот Маврово – Дебар

Сподели со своите пријатели

Забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец крак Маврово – Дебар, се укинува во 12.00 часот, инфорираат од Македонија пат.

Loading...

Утринава поради врнежи од снег беше воведена забраната за тешки товарни возила на овој патен правец.

Никола Ивановски / фото: илустрација