Тврдоглаво куче кое стана хит на интернет (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Тврдоглаво куче кое одбило да оди со сопственичката ги насмеа луѓето ширум светот, откако случаен минувач го споделил видеото на социјалните мрежи.

На него се гледа како кучето лежи на тротоар во Њујорк, со кренати четири нозе во воздух и одбива да ја продолжи прошетката.

Loading...

Покрај него стои неговата сопственичка која на повеќе начини се обидуваше да го крене на нозе, но тој упорно одбиваше.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *