Тверкањето на овие руски балерини ќе ве маѓепса (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема што многу да се зборува, станува збор за кореографија на Полина Дубкова што претставува своевиден микс од балет и тверкање. Навистина изгледа многу убаво, а посебно ако сте машко.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.