Тверкањето е нов начин на подготвување коктели (видео)

Сподели со своите пријатели

Секаок, но само во случај кога зад барот е девојка, бидјеќи баш и не е убава замислата бармен да меша коктели со тверкање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.