Турист сакаше да погали мечка, за малку ќе го чинеше живот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Туристот во оваа снимка излегува од автомобилот и се обидува да и пријде на мечката.

Но, мечката ја сфатила неговата постапка како закана и се бранеше со тоа што се залета кон човекот кој бегаше.

Loading...

Сакаше да ограби млад пар, но за кратко зажали (ВИДЕО)

Тој се обидел да и пријде на мечката за да ја допре, но туристот не бил свесен за опасноста.

Мечката првично се оддалечила, а кога мажот се свртел, мечката тргнала во нападот.

Погледнете го видеото:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *