Трик за зголемување на градите кој го освојува светот (видео)

Сподели со своите пријатели

Оние кои природата не ги надарила со раскошни гради имаат неколку начини тоа визуелно да го надоместат, а обично се одлучуваат за два најпопуларните.

Меѓу нив е вградување на силикони, што претставува екстрем, но и носење пуш-ап градник, што е безболен начин и избор на поголемиот број на дамите.

Меѓутоа, за да визуелно ги зголемите градите, не ви треба ниту едното ниту другото, туку само малку шминка.

Во прашање е нов трент кој веќе полека ги освојува жените од сите краеви од светот, а се работи за контурирање на градите.

Со помош на оваа техника, градите ќе ви „пораснат“ за неколку секунди. Следете ги чекорите од видеото и испробајте ја оваа техника која можеби ќе ви се допадне.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.