Трибина на ОК на ВМРО ДПМНЕ во Театар Куманово

Сподели со своите пријатели

Општинскиот Комитет на ВМРО ДПМНЕ вечерва во Театар Куманово организира трибиина под наслов ”На Македонија и треба твојата идеја”, која ќе биде отворена за јавноста, информираат од партијата.

Loading...

На трибината ќе присустува вицепремиерот Владимир Пешевски како и останати претставници на раководството на партијата, а граѓаните ќе можат да дадат свои идеи кои ќе бидат инкорпорирани во новата изборна програма на ВМРО ДПМНЕ.

Трибината започнува во 20:30 часот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.