Три улици без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Неколку улици низ градот денес ќе останат без електрична енергија во периодот од 9 до 15 часот, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Станува збор за улиците „Љубе Гачев“, „Питу Гули“ и „Киро Фетак“, а причина е најавен прекин поради интервенција во електродистрибутивната мрежа и подобрување на услуга кон корисниците.

Во периодот од 9 до 15 часот во текот на вчерашниот ден, вез електрично снабдување биле селата. Жељувино, Алинце, и Дренак.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.