Три улици без електрична енергија до 14 часот

Сподели со своите пријатели

Како што известува Регионалниот центар за управување со кризи, денес од 08:30 до 14 часот,  заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат дел од ул. Доне Божинов, ул. Пелинска и  дел од бул. О.Ревулуција.

Loading...

 

Leave a Reply