Три девојчиња и бездомник – хит видео на социјалните мрежи (видео)

Сподели со своите пријатели

Моментот кога три девојчиња ги трошат последните 15 фунти за храна за бездомник стана вирално видео на социјалните мрежи.

Loading...

Срдечни девојчиња на 13 – годишна возраст, забележале бездомник кој се тресел од студ, и решиле да отидат до најблискиот маркет, за да му купат ќебе, вода и храна, пишува Дејли Мејл.

Наташа Озборон, Даниел Мек Карти и Клое Паркер, отишле на пица во Пица Хат и враќајќи се го забележале кутриот маж како се тресе од студ.

Снимиле како трчаат по помош низ супермаркетот и набргу наишле на голем интерес меѓу корисниците на социјалните мрежи.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.