Трета година по ред – White sensation во Куманово

Сподели со своите пријатели

На огромна чест и задоволство, организаторите и ова година ве покануваат на нова епизода од ”Белата Сензација”.

Loading...

Ноќ кој по многу нешта е поразличен од другите.

Овојпат, ”Белата сензација” ќе се одржи на нова локација, во нова прекрасна димензија.

На 24 јули (петок), локација Летна кино бавча (поранешен Версај) , да го споиме нашиот дух со местото кое сите го паметиме по добрите забави.

Оваа епизода ќе биде на погорно ниво од досегашните, со огромен број на визуелни ефекти, видео бим, дим машини, егзотични танчерки како и осум капетани кои ќе стојат на кормилото од овој брод.

Фантастична програма и музика за сечиј вкус со цел да се спојат сите различности.

Line up :

Dj – Ilija – Salsa Academy
Dj – Nikola Fovea
Dj – ST.BURN
Dj – Giuliano
Dj – Cho
Dj – Mamli
Dj – Sicky
Dj – Anny

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.