Трета дебата на СДСМ на тема ”Праведни даноци, наместо заштита на богатите”

Сподели со своите пријатели

Како што информира Центарот за комуникации на СДСМ, денес во 11:55 часот во објектот на Скопски саем – Скопје, ќе се одржи третата дебата од проектот ”Визијата за Македонија”, на тема: Праведни даноци, наместо заштита на богатите.

Loading...

 

Целта на дебатата е да се отвори интерактивна дискусија  со сите заинтересирани граѓани поединци, граѓански здруженија, организации за теми како што се последиците од рамниот данок и лични размислувања за воведување поправедни даноци.

На дебатата ќе се обратат, Драган Тевдовски, претседател на Комисијата за економија и Кире Наумов, претседател на Комисијата за финансии.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.