Транвеститот Андреа го депилираше Спејко (видео)

Сподели со своите пријатели

Откако влезе Спејко не дојде многу до израз генерално поради улогата која веднаш му беше доделена да стане слуга во првата задача од шоуто. Но, во текот на денешниот ден тој ги депилираше нозете, а во тоа верувале или не му помагаше транвеститот Андреа.

Loading...

Како тоа изгледаше погледнете сами во видеото.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.