Трамп сака да ја уништи Северна Кореја, а Американците не знаат каде се наоѓа (видео)

Сподели со своите пријатели

Претседателот на САД, Доналд Трамп отворено неодамна и се закани на Северна Кореја дека врз неа ќе удри со оган и без доколку ги лансираат ракетите во правец на Гуам, инаку американска територија.

Трамп потоа, ги повтори заканите истакнувајќи дека оружјето за напад на Кореја е наполнето и подготвено. Џими Камер, американски водител, направил анкета на холивудскиот булевар и уште еднаш го потврди фактот дека АМериканците се најголемите незнајковци на планетата. Најстрашно е што половина од нив покажуваат на Канада на мапата, нивниот прв сосед и голема земја која просто боде очи на каратата.

Никој од испитаните не погоди каде се наоѓа Северна Кореја, но сите проценија дека САД треба да војува против нив. Веројатно така слушнале на телевизија…

Loading...

Къде е Северна Корея според американците

Къде се намира Северна Корея според американците.

Публикувахте от Документални филми в Вторник, 15 август 2017 г.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.