Трамболината е за скокање, но не во зима инаку ќе завршите на интернет (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Трамболините секогаш се забавни, а уште повеќе во зима, или подбро кажано за кого како.

Ова е најголемиот тобоган во светот: Висок како 14 ката, а брзината застрашувачка (видео)

Loading...

Дилан и Броди од Мисури ја затекле својата трамболина заледена и веднаш дошле до супер идеја.

Спуштање низ тобоган кое го насмеа светот (видео)

Еден од нив одлучил да го искрши мразот со спектакуларен скок. Успорената снимка овој чин го прави уште помоќен.


Leave a Reply