Падната топола го затвори патот Куманово – Крива Паланка

Сподели со своите пријатели

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, вчера околу 17 часот дежурните вработени од ТППЕ Крива Паланка информираа дека паднато стебло од топола го попречила движењето на магистралниот пат Куманово – Крива Паланка.

Loading...

Топлотата се попречила помеѓу селата Мождивљак и Псача, а веднаш по добиените информации известен е е дежурниот оператор на Македонија пат­ подружница Кр. Паланка од дежурниот во РЦУК­.

Патот сега е прооден.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.