Топ филмски сцени на актерки – заводнички на машките срца (видео)

Сподели со своите пријатели

Корисник на каналот Јутјуб регистриран под името Робер Џоунс, направил компилација од филмски извадоци во кои жените актерки одиграле брилијантна улога на заводнички на посилниот пол.

Loading...

Актерките кои ќе ги видите, сигурно ќе ве потсетат на многуте филмови кои ги имате видено, а на кои сигурно се сеќавате по жешките еротски сцени кои се ненадминливи и покрај годините кои поминале откако се снимени култните сцени.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.