Топ 3 места каде жените најчесто ги изневеруваат своите сопрузи

Сподели со своите пријатели

Истражувањата покажуваат дека неверството на мажените жени сега е многу позастапено отколку порано.

Loading...

Многумина веруваат дека само мажите ги изневеруваат своите партнерки, сепак, ова е далеку од вистината.

Според Националниот центар за истражување на јавното мислење, околу 40 проценти од мажените жени имаат поголема веројатност да ги изневеруваат своите сопрузи отколку пред 20 години.

 

 

Бракот веќе не е како што беше порано, неверството и недовербата зазедоа големо место кога станува збор за партнерства.

Причините за изневерување можат да бидат различни, од незадоволни сексуални потреби, до таканареченото емотивно раскинување на врската, кога ќе се најдеме во врска што станува само навика и негуваме сè помалку емоции кон партнерот.

Loading...

Се смета дека емоционалното вознемирување и разочарување се главните причини зошто жените се чини дека се прељубнички.

Еве неколку места каде жените најмногу ги изневеруваат своите сопрузи:

 

 

На ноќно излегување

Ноќните излегувања се една од опциите кога станува збор за прељуба. Заинтригирани од алкохол, добра музика и пријатели, ние често не размислуваме трезвено за тоа што правиме. Излегувањето со девојки е платформа за жена која сака да ги исфрли своите фрустрации во врска со сексот или неговиот недостаток.

Најдобро е да проверите со кого се дружи вашата сопруга и со кого излегува бидејќи нашето друштво често има големо влијание.

Loading...

 

 

Хотели

Одмор на убаво место може да биде и добра средина за жена која може да ве измами. Постојат шанси таа да се сретне со некој на одмор кој ќе и посвети многу поголемо внимание отколку што обично добива од вас. Одвојте малку време и посветете и се на својата сопруга.

Задоволете ги нејзините потреби и посветете внимание, затоа другите мажи ќе бидат небитни за неа.

Јавни места

Големата возбуда од случајниот секс може да биде привлечна за некои жени. Ова може да се случи на кое било јавно место како што се тоалети, трговски центри и други јавни места.

Loading...

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *