Топ 20 најсмешни моменти во фудбалот (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако мислевте дека во фудбалот нема ништо друго освен бркање на топката 90 минути во желба да се даде гол, тогаш се лажете. Погледнете ги 20-те најсмешни моменти во овој спорт и проверете зошто компилацијата е прегледана неколку милиони пати.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.