Топ 10 најсилни напади на змии врз човек – Дали можете да ги догледате до крај? (видео)

Сподели со своите пријатели

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Видео материјалот може да биде вознемирувачки!

Loading...

Некои змии од овие кои се појавуваат во видео снимката се доволно големи да можат да проголтаат цел човек, но не пред да му ги смачкаат сите коски во телото.

И покрај опасностите, некои луѓе едноставно не можат да се држат подалеку од змиите. Можеби нивната фасцинација со овие суштества е она што ги предизвикува да донесат некои одлуки поради кои ќе зажалат.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.