Том и Џери од реалноста: Ги продавам моите две мачки. Погледнете што им прави глушецот! (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Твитер е како ризница со смешни видеа. Го користат млади, стари, славни и јавни луѓе кои секогаш имаат што да пишуваат или објавуваат. Овој пат ѕвездите се мачка и мало глувче

Loading...

Том и Џери се најголемите непријатели, но не и во домот на Волгер Годе кој исто така го објави ова видео.

Човекот ги снимал своите мачки во друштво на глувче каде се гледаат медјусебно и одмараат, иако би било логично мачките да ловат глувци.

Во меѓувреме, глушецот што трча околу кујната ги игнорира крзнените „непријатели“.

Дури и на моменти се однесува како глувчето намерно да ги предизвикува мачките со своите акробации.

 

 

Loading...

Некои дури ги објавуваат своите животни во слични ситуации.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *