Тој има редовен секс со својот автомобил, а тоа изгледа вака (видео)

Сподели со своите пријатели

28-годишниот Натанијел е во сериозна љубовна врска со својот автомобил. Вели дека автомобилот веднаш го привлекол, а таа врска трае веќе шест години.

Неговата опсесија за прв пат се појавила кога бил тинејџер и кога правел разни модели на автомобили, но љубовта ја пронашол кога го видел Чејс, така го нарекол својот автомобил.

Неговат ацимерка вели дека во почетокот и било тешко да го прифати тоа што го гледа, затоа што целата ситуација и изгледала чудно. Нагласува дека била загрижена за својот пријател. Натанијел имал поинакво сексуално определување кое се нарекува „објектофилија“ и означува поим кога личноста може да развие емотивна и сексуална врска со некој предмет.

Оваа момче не може да објасни зошто се чувствува на таков начин, но вели дека Чејс навистина го сака.

Тој сака со својот автомобил да го гледа заоѓањето на соцнето и даму купува подароци, но исто така има и моменти кога врската добила сескуална форма.

Кога го опушува сексот со автомобилот, истакнува дека најмногу сака да го бакнува по хаубата и дека тоа најмногу му се допаѓа. А кога се работи за самиот сексуален однос, ја применува позата во која лежи под возилото и се трие од него.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.