Тобоган кој ќе Ве прошета низ убавите предели на Алпите (видео)

Сподели со своите пријатели

Тобоганите се омилена забава за најмладите, но овој кој се наоѓа на Алпите е дефинитивно најдобриот во светот и го обожаваат сите генерации.

Тој се спушта низ падините на Алпи, од каде оние кои се спуштаат имаат можност да гледаат призор од кој ќе им застане здивот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.