Тоа што нема една нога не е проблем да ги занеме сите со својата игра (видео)

Сподели со своите пријатели

На едно натпреварување за таленти се пријавило и момче со штаки и ампутирана нога, но неговата желба за животни радости сите присутни ги остави без зборови.

Во почетокот играше со штаките, а потоа ги фрли и нив и продолжи со своите неверојатни движења, па така сите ги остави без зборови, а верувајте и вас.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.