Тестирајте ја својата храброст: Овие тетоважи станаа вистински хит (фото)

Сподели со своите пријатели

Тетоважи под пазувите станаа голем хит во светот, а полека започнаа да пристигнуваат и на нашите простори. Мажите, но и жените се почесто одлучуваат да си ги украсат пазувите.

Loading...

На социјалната мрежа Инстаграм се појавија голем број фотографии кои содржат вакви тетоважи. Иако овие тетоважи делуваат симпатично и убаво, оние кои правеле тетоважи знаат дека болката е скоро неподнослива. Пазувите се чувствително место на нив се наоѓаат мноштво жлези и рецептори за болка.

Коага иглата ќе го допре ова место, болката станува интензивна и оние кои тетовирале комплексни тетоважи на оваа место велат дека замалку ќе се онесвестеле.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.