Телефонска психолошка поддршка за жителите на кумановско

Сподели со своите пријатели

Кумановскиот Црвен крст од утре ќе им пружа бесплатна психолошка поддршка на граѓаните на кумановско и околината.

Loading...

Општинската организација на Црвен крст на Република Северна Македонија од Куманово од утре ја става на располагање телефонската линија 076/787- 412 секој ден од 10 до 16 часот за прва психолошка поддршка за сите граѓани од општините Куманово, Липково и Старо Нагоричане.

Лицата кои ќе се обратат ќе можат да добијат психосоцијална поддршка, велат од ОО на ЦКРСМ.

Никола Ивановски


Leave a Reply