Технолошки чекор напред: Сликајте се со дилдо – селфи стик (видео)

Сподели со своите пријатели

За да го доловите моментот на возбуда, а притоа тоа да можете и да се самозадоволувате, некој се погрижил да измисли нит малку – нит повеќе, туку дилдо селфи – стик.

Loading...

Како се користи не е потребно да се објаснува, со оглед дека презентерката на видеото веќе има смислена реклама.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.